Arrangementer, Nyheder

Hundens dag i Tivoli

 

Lørdag den 13. august 2011 afholdes ”Hundens dag” i Tivoli København, så lad os mødes for at gøre dagen festligere for Tivolis besøgende. Tag din OES med i den gamle have, og lad os mødes kl. 11.30 ved springvandet mellem Plænen og Koncertsalen. Vi vil, når vi er samlet, gå en tur rundt i Tivoli og finde et sted hvor vi kan nyde en kop kaffe eller øl indtil paraden starter.

Det vil jo være dejligt om vi atter i år kan samle en flok OES’er til at repræsentere racen. Så kom og gå med i denne flotte parade sammen med din hund.

Raceparaden starter kl. 13.45 med samling foran Pantomimeteateret. Kl. 14.00 afgår paraden gennem Tivoli og den forventes at være fremme ved Plænen kl. 14.20. I år vil alle racer efterfølgende blive præsenteret på scenen, inddelt i FCI-grupper på Plænen.

Tivoli åbner kl. 11.00 og der er gratis adgang for hunde ifølge med en betalende voksen. – se i øvrigt de specialrabatter Tivoli giver ved køb på Tivolis webshop www.shoppen.tivoli.dk/hund

 

 

                                            Vel mødt til en hyggelig dag.

      Dorthe Madsen