Indlæg, Nyheder

National OES dag den 28. maj i Køge

OES klubben afholdte vores Nationale OES dag den 28. maj i Køge. Det gjorde vi sammen med Køge handelsforening der havde stillet telt med levende musik op på torvet og samme dag var der start i Køge for tøserunden – et cykelløb for pigerne på 112 km.

OES klubben havde mødested på Køge torv kl. 11.00. Der kom 8 hunde og 10 mennesker. Hundene var i alderen fra 6 mdr. og på til veteran.

Efter samling på torvet gik vi ned af gågaden til Køge Kirke og op af små gader i det gamle Køge. På vores vej tiltrak vi megen opmærksomhed – rigtig mange mennesker ville gerne hilse på vores hunde og prøve at klappe dem.

Efter en god tur rundt slappede hundene og mennesker af ved restaurant ved broen, hvor vi fik lidt frokost og kaffe/øl.

Hele turen foregik i fint solskin.

Mange tak til dem der mødte op

På klubbens vegne
Dorthe Madsen
Koordinator for lokalrepræsentanterne.