Arrangementer

Juletur i Københavns gamle gader sammen med Familie Journalen

Juletur i Københavns gamle gader
onsdag den 7. december kl.18.00
(mødested: Nørreport Station)

Så er det tid for årets sidste tur! Et afbræk i juleracet kan vi jo alle have brug for, og hvorfor ikke gøre det i selskab med din dejlige OES og en masse andre juleglade mennesker og i år også med Familie Journalen, som har valgt at følge os på turen.

Det er meget afstressende at se andre mennesker haste af sted, mens vi stille og roligt trisser ned ad Købmagergade og videre til Strøget og Kongens Nytorv for at ende i Nyhavn hvor vi plejer, at drikke et glas gløgg og spise nogle æbleskiver på restaurant Barock.

Jeg vil opfordre alle der har tid til at møde op og gå juleturen sammen med os – det giver en utrolig indre glæde og stolthed, sådan at gå gennem byen med hundene i snor.

Vel mødt

Dorthe Madsen

Formand for lokalrepræsentanterne