Indlæg, Nyheder

Stemningsrapport fra børsteaften på Rødovregård.

Et nyt år er startet og igen med en børsteaften på Rødovregård. Lige efter offentliggørelsen af arrangementet på hjemmesiden kom de første tilmeldinger og efter udsendelse af reminder via mail kom de sidste tilmeldinger.

Velkommen til OES klubbens nye medlemmer og deres hvalpe.
Jeg havde den store fornøjelse at hilse på en masse små nye hvalpe og deres stolte ejere men også den store glæde at se og hilse på ”gl.” OES ejere, der trofast møder op til vores børsteaftener med deres altid søde OES’er.

Dejligt at se så mange til børsteaften.
I min periode som lokalrepræsentant har jeg aldrig oplevet så stort et antal fremmødte til børsteaften og jeg tror, I slog rekorden for fremmøde, for der kom 13 OES’er i alderen fra 3 mdr og 8 dage op efter og disse skønne hunde kom sammen med i alt 19 dejlige mennesker.

Børsteborde blev slået op og både de små hvalpe som de lidt større OES’er kom op på diverse borde hvorefter der kom rigtig godt gang i børster, kamme, karter mm. Der blev snakket og kikket på pels, ører og negle samtidig med der blev givet gode tips og råd omkring børstning.

Det var rigtigt dejligt at se så mange til børsteaften, hvor der sædvanen tro blev serveret kaffe/te og brød.

Nu glæder jeg mig bare til næste børsteaften på Rødovregård, som bliver afholdt onsdag den 18. april 2012 samme tid og sted – læs evt. mere om den kommende børsteaften på klubbens hjemmeside www.oesidk.dk

På gensyn den 18. april 2012

Dorthe Madsen
Formand for lokalrepræsentanterne.