Arrangementer

Valbyparken, lørdag den 26. april kl.13:30

OES Klubben inviterer til medlemsarrangement

Old English Sheepdog Klubben på besøg i en stor park i København.

 Valbypark1

Lørdag den 26. april 2014 inviteres til en eftermiddag med hundene i Valbyparken med store græsflader og fritløbsområde. Vi mødes kl. 13.30 på Hammelstrupvej 100, Iscaféen, for enden af vejen er en vendeplads med parkeringspladser. Der holder vi. Temahaverne ligger lige i nærheden.

Vi starter turen med at gå tværs over den store græsplæne til det fritløbsområde som Københavns Kommune har udlagt til brug for fritløbende hunde. Jeg skal nok tage et kort med, så I kan se hvor det ligger henne og det kan også ses på kommunens hjemmeside. Her vil vi slippe hundene løs og se hvad der så sker når de må løbe helt frit. Når det ikke er sjov længere vil vi gå tilbage til området omkring temahaverne og på vejen vil vi fortælle hvad kommunens officielle hundepolitik indebærer.

Derefter vil vi med hundene i line bese de 10 små runde temahaver. De er anlagt i 1990 og passes nu af gartnerne i kommunen. De er hækomkransede med hvert deres tema. Der er en japansk have, en islamisk have (afbildet herover), en vandhave, en stedsegrøn have, en staudehave, en permahave, en køkkenhave og mange flere. Der er skiltet med navn og skaber ved hver have, men Hans Ove fortæller gerne om parken og om haverne. Vi kan gå sammen rundt eller man kan selv gå rundt i haverne. Man kan ikke fare vild, hverken i haverne eller udenom.

Det går der nok et par timer med inden vi har fået set os om og så vil vi sørge for kaffe og kage ikke langt fra bilerne og parkeringspladsen. Hvis der er åbent kan man købe de dejligste is i iscaféens gård, hvor hundene er velkomne.

Med venlig hilsen

Ingelise Lose