Arrangementer

Tilbud fra Lydighedsudvalget: Lydighedsprøve i Sorgenfri Slotspark lørdag den 25. oktober fra kl. 10

Tag til Lydighedsprøve (LP) i Sorgenfri slotspark

Lydighedsudvalget tilbyder afprøvning af hvalpe og alle klasser Lp, dog ikke Elite Klasse. Det er afslutningen på vores efterårstræning og vi vil gerne gøre noget ekstra ud af det ved at tilbyde andre at gå til Lp for en hund.

Alle hundene på holdene tilbydes en prøve som afslutning, men skulle der være andre der kunne have lyst til at afprøve evnerne hos en kompetent bedømmer og en professionel sekretær så er chancen der nu.

Prøven afholdes i Sorgenfri Slotspark lørdag den 25. oktober fra kl. 10 og vi kan udmærket nå et par stykker flere end dem der går på holdene. Bedømmer er den erfarne og venlige instruktør Niller Jacobsen og sekretær Inger R. Christiansen. Vi lader det gælde for en DSS prøve, dvs. at linen må beholdes på i spring klasse 1, ellers er bestemmelserne de samme som i DKK´s program.

Vi uddeler nåle til alle dem der består klasse 1 eller 2 og resultatet vil blive opgjort efter bedømmelsen. Afslutning med højtlæsning af de opnåede resultater.

Med venlig hilsen Malene T. Pedersen, Henry Høitbjerg og Hans Ove Pedersen

Kontakt info : Hans Ove Pedersen