Arrangementer

Middelalderfestival i Horsens

OES TRÆF i Horsens

Europæisk Middelalder Festival 2016

OES TRÆF i Horsens-1

FÆNGSLET i Horsens trækker igen i sine flotte middelalderklæder den 27. august 2016. Dørene åbnes for Europæisk Middelalder Festival for 22. gang. Markedsfolk, håndværkere, riddere, musikere, gøglere og andet godtfolk samles endnu engang ved byens marked og skaber en helt fantastisk, autentisk og speciel middelalderstemning.

 Traditionen tro, inviteres du og din OES  til træf i middelalderens tegn.

 Lørdag den 27. august kl 10

Du har her en enestående chance for at kunne vise vores dejlige race frem, da festivalen huser rigtig mange besøgende. Vi mødes ved indgangen fra Fussingsvej (foran fængslet). Vi starter med en kop kaffe og tager gruppefoto, inden vi bevæger os ind på pladsen og ser på boderne, alt imens vi fremviser OES´ erne, som ivrigt plejer at lade sig klappe og nusse.

Klubben vil være vært med en forfriskning undervejs.

Vi håber, så mange som muligt har lyst at lægge vejen forbi – vi glæder os til at se jer.

OES TRÆF i HorsensTilmelding kan ske til :

Anette Englykke, tlf. 5155 3222, mail : englykke@hafnet.dk

Marianne Hougaard,tlf. 6080 7666, mail : oeshou@gmail.com