Arrangementer, Nyheder

Lilleskov Slot’s Hundedage på Valdemar Slot

Lilleskov Slot’s Hundedage på Valdemar Slot, Slotsalleen 100, 5700 Svendborg

Søndag den 4. juni 2017

Sidste år deltog OES Klubben i Lilleskov Slot’s Hundedag med PR for vores race. I år har de flyttet hundedagene til den store livsstilsmesse på Valdemar Slot i pinsen, den 3.-5. juni.

OES Klubben vil deltage med vores nye PR stand søndag den 4. juni, og vi har fået en plads i Store ring kl. 11.30-12.00, hvor vi vil lave lidt forskellig opvisning. Det er desuden muligt for besøgende hunde at tilmelde sig forskellige konkurrencer i løbet af dagen. Der vil ligeledes være en raceparade rundt på det store slotsområde.

Alle interesserede kan læse alt om det store arrangement og programmet for dagene på www.lilleskovslot.dk/404494825.

Vi ved godt, at dette arrangement falder sammen med Euro OES Showet, og at det også er pinsehelligdag, men vi håber alligevel, at nogle af vore medlemmer har lyst til at komme og kigge på eller måske endda deltage i programmet.

Vi håber også, at vore opdrættere vil bakke op om dette PR arrangement enten ved selv at deltage eller ved at opfordre sine hvalpekøbere til at deltage. Et PR arrangement skulle gerne være med til at gøre opmærksom på vores skønne race og samtidig hjælpe opdrætterne med at finde nye familier til deres hvalpe.

Hvis nogen af vore medlemmer har lyst til at deltage i arrangementet, så kontakt Birthe Brolykke på tlf. 5444 7343 eller e-mail shagarag@post4.tele.dk

Evt. ændringer og nye ting til programmet vil blive bragt på klubbens hjemmeside og Facebook side.