Arrangementer, Nyheder

Autoriseret Lydighedsprøve og uautoriseret Lydighedsprøve i Jylland.

Autoriseret Lydighedsprøve og uautoriseret Lydighedsprøve i Jylland.

For at styrke lydighedsarbejdet i Jylland afholdes lørdag den 12. august 2017 aut. og uaut. Lp på Sannes hundecenter i Hedensted. Adresse: Årupvej 65, 8722 Hedensted. Tlf: 20 47 46 88 Mail: spilop@mail.dk.

Der bliver kun en ring med mig som dommer. Til de autoriserede klasser tilmeldes via HUNDEWEB og resultatet indføres i en prøvebog der kan anskaffes i DKK. Til de uautoriserede Lp kan der tilmeldes til hansove@jollybear.dk og de koster 100 kr. der kan betales til klubben eller til mig på dagen. Resultater af de uaut. Indføres ikke i resultatbog.

Dagen er for alle hunde, både race- og ikke-racehunde uanset størrelse og form.

Til alle Old English Sheepdog er de uautoriserede Lp gratis. Tilmelding nødvendigt til hansove@jollybear.dk.

Vi benytter os som udgangspunkt af DKK´s Lp-program klasse 1,2 og 3. Vi kan tage ca. 20 hunde og jeg inviterer kvalificeret prøveleder og moderator til dagen. Afhængig af deltagerantallet arrangeres fællestræning, for dem der har lyst.

Dagens organisering bliver således at de autoriserede prøver afholdes først i alle klasser, hvorefter de uautoriserede afholdes til sidst, klassevis.

Jeg håber vi får en god lydighedsdag i det Jyske, hvor vi starter kl 10.

Med venlig hilsen

Hans Ove