Arrangementer, Nyheder

Specialudstilling Arnum, information om dagene

SØNDERJYDSK FORÅRSFEST OG DOBBELT SPECIALUDSTILLING 6 – 8 APRIL

Velkommen til en aldeles dejlig og spændende weekend i Sønderjylland ( 30 min. fra den tyske grænse og 3 timer fra København, og som vi her har fornøjelsen af at kunne præsentere for jer:

Fredag 6. april ankomst og check-in på Agerskov Kro www.agerskov-kro.dk hvor du og din hund er velkomne. Må vi anbefale at aftenen nydes i krostuen indeholdende mange spændende egnsretter og lokale øl

Lørdag 7. april dejlig morgenbuffet på kroen. Specialudstilling i Arnum Fritidscenter (15 min. kørsel fra kroen) og som dømmes af den engelske specialdommer Mrs. Pauline Mills / Kennel Kerjalee, og om eftermiddagen dømmes vores race af den tyske specialdommer Frau Heidi Müller-Heinz / Kennel Wild Frisian

Sønderjydske hot dogs af højeste kvalitet er dagens lunch, og som OES Klubben byder alle udstillere på, som tilmelder sig begge udstillinger

Om aftenen er der festmiddag på Agerskov Kro, for alle udstillere og vores dommere, 2 retter, kaffe og lidt sødt og måske lidt underholdning og en sang eller to

Søndag 8. april dejlig morgenbuffet på kroen hvorefter de der har lyst kører ud til Vesterhavet og får blæst weekendens indtryk på plads, hundene fyret noget krudt af og vi siger tak for denne gang og på gensyn

Det bliver en fantastisk dejlig og underholdende weekend og som altid holdt i de for vores race noget så karakteristiske egenskaber: loyal, hyggelig, godmodig, et muntert sind og altid med et kærligst blink i øjet!

MOJN og VELKOMMEN TIL DANMARK OG EN FESTLIG WEEKEND