Arrangementer

Mentalbeskrivelse af OES’er den 8. september 2018

Mentalbeskrivelse af OES’er den 8. september 2018 – Esrumvej 443, Plejelt, 3230 Græsted.

En smuk hund er en fryd for øjet, men endnu vigtigere er det, at man deler hverdagen med en hund, der er velafbalanceret og velfungerende. Du får nu muligheden for at få din OES mentalbeskrevet.

Ud af beskrivelsen vil du kunne se, om din hund mentalt svarer til, hvad man forventer af en OES’er og hvor hunden ligger rent mentalt i forhold til race profilen.

For at finde frem til det, skal hunden prøve 8 forskellige momenter: kontakt, leg, jagt, aktivitetsniveau, overraskelse (bevægelse og lyd), revir (spøgelser), skarp lyd. Ved afslutning af mentalbeskrivelsen vil testlederen gennemgå hundens reaktioner på de enkelte momenter og svare på spørgsmål.

Du kan læse mere omkring mentalbeskrivelse på DKK’s hjemmeside > aktiviteter > mentalbeskrivelse.

Der er plads til max. 10 hunde og det er efter først til mølle princippet – hvis der ikke er nok OES’er tilmeldt, vil der blive fyldt op med andre racer.

Hvis du har tid og lyst, så finder arrangementet sted den 8. september 2018 på Esrumvej 443, Plejelt, 3230 Græsted. Første hund starter kl. 8.15 og derefter med ca. 50 minutters mellemrum. Der vil være en frokost pause ca. kl. 12.30.

Pris pr. OES 500 kr. Andre racer 550 kr. Betaling skal ske ved tilmelding.

Hvis det har din interesse, så kontakt mig på tlf. 4041 5447 eller email: dorthe-ole.madsen@privat.dk

På OES klubbens vegne
Dorthe Madsen
Rørbækvej 1a
2730 Herlev