Nyheder

Hjemmesiden

Kære Alle.

Hjemmesiden var d.8 okt 2018 om eftermiddagen, udsat for et hacking angreb, hvor indlæg på hjemmesiden var blevet spammet med diverse “redirect links” til sider af tvivlsomme ydelser. Selvom hacking angreb er belastende, var dette ikke at betragte som et ondsindet angreb.

Hjemmesiden var rengjort d.9 okt ca. kl.9. Scanning af websiden både før og efter d.8, viste ikke noget af farlig karakter. Alle knap 800 indlæg på hjemmesiden er manuelt gennemgået 2 gange, dels for at rense samt for at følge op på at det var gået godt. Leverandøren var også kontaktet og supportsag oprettet.

Spotcheck af hjemmesiden blev foretaget indtil d.9 okt kl.ca.12:30, hvor hjemmesidens forsidebillede blev opdateret med “Hjemmesiden er oppe og køre igen”.

Efterfølgende spotchecks og skanninger blev udført i dagene efter uden at finde noget.

mvh Webmasterne