Arrangementer, Nyheder

Middelalder festival i Horsens

Se også her

Europæisk middelalderfestival i Horsens

Fussingsvej 8, ( gratis entre )

Lørdag den 24.8. kl 11.

Kom frisk og tag din OES’er med på festival. Der er her samlet rigtig mange mennesker, som har mulighed for at se vores fantastiske race Vi går gennem hele pladsen, hvor vores hunde helt sikkert vi vil modtage mange klap og kram, så tøv ikke med at melde dig til denne traditionsrige eftermiddag i gode OES`ers og deres menneskers selskab.

 

”Europæisk Middelalder Festival er både et middelaldermarked, hvor man kan købe forskellige varer, en festival hvor man kan opleve gøgl, teater, musik og et levende museum, hvor man kan se arbejdende værksteder og snakke med historisk interesserede grupper.

Den sidste fredag og lørdag i august tager Europæisk Middelalder Festival sine gæster med på en eventyrlig rejse mere end 500 år tilbage i tiden. De flotte omgivelser inden for og uden for murene ved FÆNGSLET, det forhenværende statsfængsel, danner rammen om et middelaldermarked med al hvad der tilhører af musik, ridderturneringer, gøglere, madboder, foredrag, handel og håndværk”.

 

Vi mødes ved hovedindgangen foran fængslet kl 11

 

Du må meget gerne melde om du kommer, så vi kan vente på dig.

 

tilmelding til Anette tlf. 5155 3222.