Nyheder

AFLYST! – Specialudstilling i Arnum 4/4 -2020

Som alle er bekendt med, florerer der en virus i og udenfor Danmark og der opfordres til ikke at samles i større forsamlinger, foreløbig indtil udgangen af marts måned.

Vores tjekkiske dommer har samtidig informeret os om, at hun ikke må rejse ud af landet i de næste 30 dage og derfor ikke kan dømme vores hunde 4. april.

Arnum Kulturhus har oplyst, at de foreløbig må holde lukket resten af måneden.

Vi har derfor besluttet at annullere Special udstillingen i Arnum, desværre, og i stedet døbe udstillingen den 28. november i Ejby om til Jule Special Show og har inviteret den samme specialdommer Petra Márová til at dømme denne udstilling, og afventer blot hendes bekræftelse.

Udstillingsgebyret vil blive returneret, og du bedes venligst sende dit bank konto nummer direkte til klubbens kasserer Malene på e-mail: matp@outlook.dk

Er du i besiddelse af en eller flere pokaler, der skulle have været afleveret på denne specialudstilling, kan du nyde disse lidt længere, og tage den/de med den 28. november i stedet.

Mange tak for jeres forståelse og vi glæder os så til at se jer alle sammen til dette års brag af et JuleSpecialtyShow.

Tak til alle 26 tilmeldte hunde hvoraf mange fra Norge og et par enkelte tyskere, og jeg skulle hilse jer alle sammen fra Agerskov Kro og sige, at I stadig er mere end velkomne på kroen – hvor der nu er plads – og hvor der er fuld damp på alle arrangementer, indtil videre!

Pas godt på hinanden.

OLD ENGLISH SHEEPDOG KLUBBEN I DANMARK

                                                     Lisa

                                           Udstillingsformand