Nyheder

Nyt fra Udstillingsudvalget

HUSK VI AFHOLDER DOBBELT Fælles National udstilling på Odense Dyreskueplads SØNDAG DEN 2. august med den græske specialdommer Mr. Lykos Zoumpoulidis og den svenske meget anerkendte Britiske Hyrdehundedommer Johan Andersson. Fristen for tilmelding via hundeweb.dk er den 30. juni.

Dagen inden altså lørdag den 1. august, afholder Kreds 4 samme sted deres Nationale udstilling, hvor vores race dømmes af Kim Vigsø og sidste tilmeldingsfrist er den 26. juni

Og mon ikke vi alle skal danse Zorba i løbet af søndagen og skåle i et lille glas Ouzo!

SPECIALUDSTILLINGEN 2020 blev vi som bekendt nødt til at annullere, og vi har døbt juleudstillingen i Ejby om til Special Juleshow . Vores tjekkiske specialdommer Petra Márová blev derfor inviteret til at dømme denne udstilling i stedet, hvilket hun desværre ikke kunne. Vi fastholder derfor som dommer Lisa T. Nielsen / Kennel Danish Delight den 28. november 2020

VELKOMMEN