Arrangementer, Nyheder

VIGTIGT NYT om vores Sommerudstiling/Special Show den 5. juni 2021

VIGTIGT NYT om vores Sommerudstiling/Special Show den 5. juni 2021

Endnu en gang driller Corona-situationen os, og vi har desværre været nødt til at lave endnu en dommerændring.

Den inviterede italienske dommer, Susanna Malacrida, har været nødt til at aflyse på grund af Corona-situationen i Italien og de meget usikre rejseregler.

Nedenfor finder du den opdaterede invitation til udstillingen. Skulle der ske yderligere ændringer, vil det straks blive meldt ud her på hjemmesiden og i Facebook gruppen.

 

Velkommen til Special Show og Sommerudstilling 2021

Dato:               Lørdag den 5. juni 2021

Sted:                Ryslinge Hallen, Ellehavevej 1, 5856 Ryslinge

Dobbeltudstilling, udendørs, med chance for 2 x Certifikat

Klubudstillingen dømmes om formiddagen (udstilling 1 på Hundeweb) af:

Jesper Ravn, DK

og Special Show’et dømmes om eftermiddagen (udstilling 2 på Hundeweb) af:

Lisa Thielfoldt Nielsen, DK

Deadline via www.hundeweb.dk senest den 1. maj. Der kan på Hundeweb tilmeldes i følgende klasser: Baby, Hvalp, Junior, Mellem, Åben, Champion og Veteran, Parklasse samt Opdræts- og Avlsklasse og Juniorhandling.

Desuden kan der tilmeldes i følgende uofficielle klasser: Barn & Hund (2-10 år) 50 kr. og Nedklippet klasse 150 kr.  Tilmelding til disse uofficielle klasser skal ske direkte pr. mail til Ada Bentivenga. Deadline til disse klasser er ligeledes den 1. maj.

Gæstehunde er velkomne og gratis, husk blot at medbringe vaccinationspapirer.

Ryslinge Hallen har et cafeteria, hvor der dagen igennem kan købes mad og drikkevarer.

Kataloget vil være online på dagen, og ønsker man en annonce i kataloget skal den sendes færdigopsat og klar til trykning til Ada Bentivenga senest den 1. maj. Priserne er 125 kr. for 1/1 side og 75 kr. for ½ side.

OES Klubbens ordning, hvor nye medlemmer/bladmodtagere gratis kan deltage på én af klubbens egne udstillinger i baby- eller hvalpeklasse er fortsat gældende. Bestyrelsen har besluttet, at de nye medlemmer/bladmodtagere, som på grund af aflyste klubudstillinger i 2020, og ændret dato for Special Show’et, ikke har været i stand til at benytte sig af tilbuddet, ekstraordinært gratis kan tilmelde sig én af dette års klubudstillinger, også selv om hvalpen er blevet for gammel til baby- eller hvalpeklassen. For at holde katalognummerrækkefølgen bedes man i dette tilfælde tilmelde sin hund normalt på Hundeweb, sende en mail til Birthe Brolykke med navn og konto nr., og gebyret vil derefter blive refunderet af OES Klubben.

Vi håber stadig, at det vil lykkes endelig at få gennemført en udstilling og ser frem til en dejlig dag på Fyn med vore medlemmer og jeres dejlige hunde.

På gensyn den 5. juni 2021.

Udstillingsudvalget

Birthe Brolykke                              Ada Bentivenga                                     Jan og Maria Jacobsen

shagarag@post4.tele.dk              sambada@hotmail.com                          sildal40@yahoo.dk