1, Arrangementer, Nyheder

O E S Jule Show invitation og dommer profil

O E S Jule Show
Lørdag den 27. november 2021 i Ejby Hallen ved Lille Skensved

I skrivende stund ser det heldigvis ud til at OES Klubbens Juleudstilling kan gennemføres i år, og det glæder os utroligt meget.

Juleudstillingen dømmes denne gang af den engelske specialdommer Mrs. Suzanne Adcock. Vi håber, at rigtig mange vil byde hende velkommen til Danmark, hvor hun skal dømme vores race for første gang i vort land.

Der kan via hundeweb.dk tilmeldes i følgende klasser:

Baby, Hvalp, Junior, Mellem, Åben, Champion og Veteran, samt Parklasse, Juniorhandling og Opdræts- og Avlsklasse.

Derudover kan der tilmeldes i uofficielle klasser: Barn og Hund (2-10 år) til 50 kr. og Nedklippet klasse til 150 kr. Tilmelding til disse uofficielle klasser skal ske direkte pr. mail til Ada Bentivenga, og gebyret indbetales til OES Klubbens bankkonto.

Tilmeldingsfristen for ALLE tilmeldinger er SENEST den 30. oktober uden mulighed for eftertilmeldinger.

Gæstehunde er velkomne og gratis. Husk blot at medbringe vaccinationspapirer.

Julefrokost

Da Covid-19 stadig spøger i kulissen, bliver der desværre ikke mulighed for den sædvanlige julebuffet. Vi arbejder i skrivende stund på at finde et rimeligt alternativ i form af enten en lille platte eller en julesandwich + ris á l’amande, portionspakket og til en pris af max. 100 kr. pr. person. Det vil blive nødvendigt at tilmelde sig dette, og så snart vi har en menu og pris, bliver det meldt ud på Facebook og hjemmesiden. Det bliver også nødvendigt at indtage maden individuelt ved hver vore børsteborde, da der ikke vil være de sædvanlige borde og stole til rådighed. Så husk at selv medbringe en klapstol eller lignende.

Øl/vand samt kaffe og kage kan købes hele dagen.

Lottogaver samt præmier og gaver til de udstillede hunde modtages med kyshånd. Send blot en besked til Maria Matzen Jacobsen senest den 30. oktober.

Kataloget vil være online på dagen, tilgængeligt fra kl. 8.00.

Ønskes en juleannonce vil dette også være muligt. Da kataloget er online, vil annoncen blive vedhæftet PM, som udsendes sammen med katalognummer mindst 2 uger før udstillingen. Evt. annoncer skal sendes færdigopsat til Ada Bentivenga senest den 12. november. Pris 100 kr. for en hel side. Beløbet indbetales til klubbens bankkonto: Reg.nr. 9570, Kontonr. 13182051.

Vi glæder os til en rigtig hyggelig dag sammen med vore OES’ere og til at sige glædelig jul, tak for i år og godt nytår til vore uundværlige medlemmer.

Kærlige hilsener Udstillingsudvalget
Birthe Brolykke Ada Bentivenga Maria og Jan Jacobsen

shagarag@post4.tele.dk sambada@hotmail.com sildal40@yahoo.dk

Sue Adcock    (Amblehart)

Min første OES kom til vores familie i 1975, et bundt af glæde kaldt Dellwell Dinky Doll (Lucy).

Hun var efter Padwick Drovers Boy, søn af Shaggyshire Bumblebarn Ceasar.  På opfordring af Don Holloway startede vi med at udstille og blev begejstrede for det.   Lucy var dog ikke begejstret!

Vi fortsatte med at udvide vores hundefamilie og nød mange år med udstilling, opdræt og med at dømme indtil vores familie forpligtelser tvang os til at tage en pause.  Børn og OES’er er et dejlig mix og familielivet holdt mig travlt optaget.

I 1992, mens jeg kun havde en ‘et år gammel pige’ hjemme, fik jeg chancen for at få en hvalp fra den berømte ‘Barnolby’ kennel.  De opdrættede efter vores oprindelige blodlinjer, derfor (med støtte fra John, som altid) kom jeg igen tilbage til udstillingsverden.

Vi har været heldige med at opdrætte og udstille nogle dejlige hunde, inklusiv 2 selvopdrættede champions, Ch. Amblehart  Arch Chancellor, som gav os 7 års stor fornøjelse og Ch. Amblehart  Sachertorte, ejet og vist af Bill & Barbara Millward.

 

Old English Sheepdogs har været mit livs største kærlighed og jeg er meget passioneret omkring integriteten og fremtiden af denne dejlige race.  Selv om der har været ændringer og moder igennem tiderne, vil jeg aldrig glemme de smukke hunde, som inspirerede mig, dem man kunne genkende uden at skulle kigge i kataloget og som jeg altid vil beholde som reference.

Det er for mig en stor ære at blive inviteret at dømme OES’er i Danmark og jeg vil gerne takke OES klubben for at have givet mig denne fantastiske mulighed.

Jeg tror på, at alle udstillere og hunde fortjener venlighed og respekt.

I har bedt mig om at få min mening og det vil jeg gøre altid med integritet og ærlighed, men husk på, at det er kun ”min mening”.

Jeg håber, at alle får en dejlig dag, i godt selskab med venner og med denne dejlige race, som vi elsker.