Arrangementer, Nyheder

O E S Jule Show

O E S Jule Show
Lørdag den 27. november 2021 i Ejby Hallen ved Lille Skensved

I skrivende stund ser det heldigvis ud til at OES Klubbens Juleudstilling kan gennemføres i år, og det glæder os utroligt meget.

Juleudstillingen dømmes denne gang af den engelske specialdommer Mrs. Suzanne Adcock. Vi håber, at rigtig mange vil byde hende velkommen til Danmark, hvor hun skal dømme vores race for første gang i vort land.

Der kan via hundeweb.dk tilmeldes i følgende klasser:

Baby, Hvalp, Junior, Mellem, Åben, Champion og Veteran, samt Parklasse, Juniorhandling og Opdræts- og Avlsklasse.

Derudover kan der tilmeldes i uofficielle klasser: Barn og Hund (2-10 år) til 50 kr. og Nedklippet klasse til 150 kr. Tilmelding til disse uofficielle klasser skal ske direkte pr. mail til Ada Bentivenga, og gebyret indbetales til OES Klubbens bankkonto.

Tilmeldingsfristen for ALLE tilmeldinger er SENEST den 30. oktober uden mulighed for eftertilmeldinger.

Gæstehunde er velkomne og gratis. Husk blot at medbringe vaccinationspapirer.

Julefrokost

Da Covid-19 stadig spøger i kulissen, bliver der desværre ikke mulighed for den sædvanlige julebuffet. Vi arbejder i skrivende stund på at finde et rimeligt alternativ i form af enten en lille platte eller en julesandwich + ris á l’amande, portionspakket og til en pris af max. 100 kr. pr. person. Det vil blive nødvendigt at tilmelde sig dette, og så snart vi har en menu og pris, bliver det meldt ud på Facebook og hjemmesiden. Det bliver også nødvendigt at indtage maden individuelt ved hver vore børsteborde, da der ikke vil være de sædvanlige borde og stole til rådighed. Så husk at selv medbringe en klapstol eller lignende.

Øl/vand samt kaffe og kage kan købes hele dagen.

Lottogaver samt præmier og gaver til de udstillede hunde modtages med kyshånd. Send blot en besked til Maria Matzen Jacobsen senest den 30. oktober.

Kataloget vil være online på dagen, tilgængeligt fra kl. 8.00.

Ønskes en juleannonce vil dette også være muligt. Da kataloget er online, vil annoncen blive vedhæftet PM, som udsendes sammen med katalognummer mindst 2 uger før udstillingen. Evt. annoncer skal sendes færdigopsat til Ada Bentivenga senest den 12. november. Pris 100 kr. for en hel side. Beløbet indbetales til klubbens bankkonto: Reg.nr. 9570, Kontonr. 13182051.

Vi glæder os til en rigtig hyggelig dag sammen med vore OES’ere og til at sige glædelig jul, tak for i år og godt nytår til vore uundværlige medlemmer.

Kærlige hilsener Udstillingsudvalget
Birthe Brolykke Ada Bentivenga Maria og Jan Jacobsen

shagarag@post4.tele.dk sambada@hotmail.com sildal40@yahoo.dk