Events, News

(Danish) Store lydighedsdag i Sorgenfri slotspark

Traditionen tro afholdes en uformel lydighedsprøvedag i parken med DSS aut. dommer Jan Knudsen. Vi sætter os alle sammen ved ringsiden og ser på de andre gå til prøve i en prøve for hvalpe, klasse 1, 2 og 3. Det plejer at være en hyggelig lydighedsdag hvor kaffeslaberas overskygger lampefeberen i ringen. Alle er velkomne og ud over de kursister der går hos OES i parken kan andre OES også melde sig til en uformel afprøvning. Vi plejer at have inviteret “gamle” lydighedsfolk og så går snakken om lydighed fra gamle dage.
Dagen er lørdag den 1. oktober kl. 10 og vi bliver ved til kl. 15, alt afhængig hvor mange der vil op og hvem der blot vil kigge på.
Tilmelding til Hans Ove Pedersen, hansove@jollybear.dk 45880443.
Med venlig hilsen og vel mødt.
Lydigheds- og Agility udvalget